Linsesuppe med spinat

3
person(er)
Sværhedsgrad: 
Nem

Denne suppe smager rigtig godt, den er hurtig at lave, og så er den fyldt med vitaminer og mineraler.
 
Giver 2 liter suppe / til cirka 3 personer
 
Ingredienser:
  • 300 g røde linser
  • 200 g frisk spinat
  • 1 dåse kokosmælk (400 ml)
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg, pressede
  • 1 bouillonterning
  • 1 tsk. karry
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. koriander
  • 1 tsk. salt
  • 1 liter vand
 
Fremgangsmåde:
 
Hak løgene og put dem i en gryde. Steg løgene i lidt vand eller olie sammen med hvidløg, bouillon, karry, spidskommen og koriander. Løg og krydderier steges nogle minutter, og derefter tilsættes linser, kokosmælk og vand (linserne skal skylles først).
 
Spinatbladene skylles og hakkes, og efter suppen har kogt i cirka 10 minutter tilsættes de. Suppen koges yderligere et par minutter og smages til med salt og evt. chili.
 
Servér eksempelvis suppen med brød og ris.