Kartoffel-Porresuppe
3
      person(er)
      60
      Sværhedsgrad: 
    Almindelig
      
Kartoffel-Porresuppen er en vellidt suppe klassiker. Denne cremet version er perfekt at lune sig på, når det er koldt udenfor.
50 g margarine
2 små løg i skiver
2 porrer, rensede og i skiver
500 g kartofler i tern
7 dl grøntsagdbouillon
1/2 citrons saft
1 drys stødt muskatnød
2 lauerbærblade
2,5 dl sojafløde
Purløg
Salt og peber
Smelt margarinen i en stor gryde. Svits løg og porrer i 5 minutter og tilsæt kartoffelternene, bouillon, citronsaft, lauerbærblade og stødt muskatnød. Lad simre i 20 min. Fjern lauerbærbladene og blend suppen. Tilsæt sojafløden og smag til med salt og peber. Server med frisk purløg klippet over.
