Kartoffel-majs-deller med quinoa-salat
2
person(er)
60
Sværhedsgrad:
Nem
Gode veggedeller kan man servere til næsten alt. Prøv disse Kartoffel-mejs deller med en lækker quinoa-salat til.
5 kartofler
6 spsk olivenolie
2 dl majs
1 løg, hakket
1 dl hvedemel
2 fed hvidløg, finthakket
salt og peber
2 dl quinoa (alt. bulgur)
1 rød peberfrugt i tern
50 g agurk i tern
50 g soltørrede tomater i små stykker
1 spsk olivenolie
1 tsk hvidvinseddike (alt. citronsaft)
½ tsk salt
200 g cashewnødder
Skær kartoflerne i stykker og kog dem i 15 min. Mos dem med 2 spsk af oliven-olien. Rør majs, løg, mel, hvidløg, salt og peber i og bland godt.
Form bøffer af farsen og steg dem 5 min på hver side i rigeligt olie.
Quinoa koges med 4 dl vand i 15 min og køles herefter af. Frøene blandes med peberfrugt, agurk og soltørrede tomater.
Olie, eddike og salt røres sammen og blandes i salaten. Cashewnødderne drysses over.