Pandekager med fyld
Disse madpandekager er et sikkert hit hos børn og voksne, og så er de nemme og hurtige at lave.
3 gulerødder, revne
1 squash, revet
1 løg, hakket
2 fed hvidløg, finthakkede
1 ds tomatkoncentrat
2 spsk olivenolie
4 dl sojamælk
2½ dl hvedemel
1 tsk bagepulver
1 spsk rapsolie
50 g margarine til stegning
Steg gulerødder, squash, løg og hvidløg i olivenolien. Tilsæt tomatkoncentrat når grøntsagerne er begyndt at væske. Smag til med salt og peber.
I en skål blandes sojamælk, hvedemel, bagepulver og rapsolie. Rør kraftigt rundt og lad så dejen hvile i 10 min, inden den bages til pandekager.
Læg grøntsagsfyld 1/3 inde i hver pande-kage og rul dem sammen. Lun dem i et ovnfast fad i 10 min ved 200 °C og server.
TIP: Skulle der blive nogen pandekager til overs finder du nok også en løsning på det :)