Chili sin carne med polenta
Prøv vores lækre chili sin carne med brune ris eller polenta.
2 løg, hakket
3 fed hvidløg, hakket
1 peberfrugt i tern
2 ds hakkede tomater
1 ds kidneybønner i chili
2 dl majs fra frost
1 spsk olivenolie
salt og peber
evt. lidt chilipulver- Serveres med brune ris eller polenta -
Polenta:
100 g polenta (majsgryn)
20 g margarine
5 dl sojamælk
salt og peber
Chili sin carne:
I en gryde svitses løg og hvidløg i olivenolien.
Peberfrugt, hakkede tomater, skyllede kidneybønner og majs tilsættes. Retten koger til risene er færdige og smages til med salt og peber.
Vil man have den lidt stærkere, kan man også tilsætte chilipulver.
Tilbehør:
Ris: Kog de brune ris.
Polenta: Bring mælken i kog. Tilsæt polenta og lad det småsimre i 15 min. Varm chili sin carne resterne op.
Tilsæt margarinen til polentagrøden og rør.
Smag polentaen til med salt og peber.