Svensk hirselåg med spaghetti
2
person(er)
30
Sværhedsgrad:
Nem
Prøv denne anderledes form for pastaret med squash og aubergine.
3 dl hirseflager
1 dl gærflager
1 ds hakkede tomater
1 løg, hakket
1 squash, i stænger
1 aubergine, i stænger
5 dl vand
1 bouillonterning
1 fed hvidløg, finthakket
2 spsk olivenolie
2 tsk karry
Kog spaghettien som anvist på pakken.
Salt auberginestængerne og lad dem trække i 10 min. Skyl og tør dem. Fordel hirseflagerne og gærflagerne i et ovnfast fad. Hæld tomaterne over.
Fordel løg, squashstænger og aubergine-stænger i fadet. Bland hvidløg med olie og karry, og bland dette med vandet. Hæld væsken over retten og bag i 25 min ved 225 °C.
Server med spaghetti.