Grønne tacos!
Lav sunde og mættende tacos, i kål eller salatblade! Brug hvad du har i køleskabet eller lav et tema - med grønne og sunde tacos. :-)
- Den mexikanske
Chili “Zen” Carne
Kogte fuldkornsris
Peberfrugt i tern
Guacamole
Løse majs
Tomatsalsa
Finthakket rå løg
Dressing af sojayoghurt
- Den indiske
Kartofler i karry/sojaflødesauce
Kogte kikærter eller linser
Fine grønne ærter
Fintsnittet frisk spinat
Mango chutney
Tørristede cashewnødder
- Den rå
Marinerede svampe
Spirede grønne linser
Tomat i tern
Agurk i tern
Hakket persille
Solsikkekerner
Du kan med fordel lave disse tacos i en tøm-dit-køleskab variation. Som du kan se på billederne herunder, blev det denne aften til “tacos” af spidskål med fyld af kartoffelsalat i en marinade af citron, olie, hvidløg og dild, stegt aubergine, løg og tomattern, majs, fintsnittet frisk spinat, majroe i tern og gulerod i tern.
Der er utallige måder hvorpå du kan kombinere de ingredienser du lige har ved hånden. Men prøv også et af mine foreslåede grønne taco tema.
Forbered alle ingredienserne og sæt dem på bordet i små skåle så alle kan “bygge” deres helt egen yndlings taco!