Anima søger ansvarsfuld kommunikations- medarbejder

10 juli, 2018

Anima søger ansvarsfuld kommunikationsmedarbejder

Brænder du for at gøre en forskel for dyr? Så læs videre her!

Anima har i årevis kæmpet for verdens dyr, uanset om vi taler dyr der udnyttes i underholdningsbranchen, for modeindustrien eller de millioner af landbrugsdyr, der ofte glemmes i dyrevelfærdsdebatten.

Anima har skabt gode resultater, og organisationen er også vokset støt de seneste år. Derfor har vi nu brug for en dygtig kommunikationsmedarbejder, der kan hjælpe os med at komme endnu længere. Du vil hovedsageligt komme til at arbejde med temaer inden for landbrugsdyr, et område hvor der sker en kæmpe udvikling både herhjemme og internationalt. Du vil få selvstændige ansvarsområder inden for grene af organisationen, hvor der også er plads til at udvikle og forfølge egne strategier og ideer.

Arbejdsopgaver vil spænde over en række spændende felter. Typiske opgaver kan fx være at skrive nyheder til vores hjemmeside, pressemeddelelser, nyhedsbreve, have kontakt med virksomheder, researche og skrive interne notater, deltage i at udvikle og gennemføre forskellige kampagner, herunder annoncekampagner, og meget andet.

Vi søger en person, der kan sige ja til følgende:

  • Stærk motivation for at arbejde med dyreværn
  • Meget stærk i skriftlig formidling og i stand til at kommunikere med forskellige målgrupper
  • God til at arbejde selvstændigt og være med til at se organisationens behov
  • God til at bevare overblikket - også i situationer, hvor der er mange bolde i luften
  • Vægter kvalitet højt
  • Behagelig kollega


OM JOBBET

Jobbet er i udgangspunktet 37 timer pr. uge og foregår på Animas kontor i København. Deltid kan også være en mulighed.

Lønniveauet i Anima er moderat, da vi fokuserer vores ressourcer på vores forandringsskabende kampagner. Til gengæld får du en central plads i en af Europas mest aktive og effektive organisationer for dyr.

Hvis du mener, du er den rette til dette job, så send en motiveret ansøgning plus CV til Jan Sorgenfrei på js@anima.dk. Vi vil desuden bede dig vedhæfte et eller to eksempler på tekster, du selv har skrevet, og som afspejler nogle af dine skriftlige færdigheder. Det kan fx være en artikel, blogindlæg, nyhedsbrev eller et uddrag fra en valgfri tekst, du har lavet, som du finder velskrevet.

Arbejdet finder sted fra Animas kontor i København.

Har du yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at skrive på samme mailadresse.

Ansøgningsfrist 1. August 2018. Tiltrædelse snarest herefter.