Bliv Kyllingekriger!

29 januar, 2018

TAK for din underskrift, som vi bruger til at lægge pres på virksomhederne til at hæve dyrevelfærden for kyllingerne. Hvis du har lyst til at gøre endnu mere for kyllingerne, kan du blive en del af vores særligt aktive netværk, som oftere får kampagneopdateringer og opfordringer til at gøre noget. Læs mere nedenfor:
 
Vidste du at danske industrikyllinger er blevet fremavlet til at vokse så hurtigt at deres ben ofte ikke kan bære dem? Industrikyllinger går i triste haller og ser aldrig solen eller mærker frisk luft.
 
Danske virksomheder har i årevis haft frit spil til at sælge billig industrikylling uden at forholde sig til den pris dyrene betaler.
 
Men det kan du lave om på nu. Animas kampagne, Kyllingekampen, arbejder målrettet med at få virksomhederne til at indføre en minimumstandard for kyllingevelfærd.

Dyrene skal bl.a. have mere plads og de skal vokse langsommere, så de rent faktisk er stærke nok til at bære deres egen vægt. Og så skal vi have mange flere kyllinger udenfor.
 
Hvis vi skal lykkes med kampagnen har vi brug for en hær af ”kyllingekrigere”. Som kyllingekriger bliver du orienteret, når vi har brug for hjælp til en kampagne.

Det kan fx dreje sig om at skrive under på en underskriftindsamling, skrive til et firma eller dele en film.
 


Tilmeld dig som Kyllingekriger her: