Kom til gratis film-screening med storsuccessen "Forks over Knives"

7 august, 2014

Overvægt, forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol, depression, hjerte­-karsygdomme, gigt, kræft m.fl., er alle sygdomme som er boomet de seneste årtier. Vi er mere syge end nogensinde. Hvordan kan det være når vi har avanceret teknologi og medicin som aldrig før? Med al den viden vi har tilgang til, bør vi så netop ikke nu være på vores helbredsmæssige højdepunkt?

Anima har altid anbefalet veganisme som en optimal måde at hjælpe landbrugsdyrene på. Mange har måske haft sin tvivl og usikkerhed omkring sådan et valg af frygt for om det nu også kan være sundt for os. Nu kan eksperterne bag dokumentaren ”Forks over Knives”, en dokumentar som har skabt overskrifter verden over, bekræfte gennem flere års forskning, at ikke alene hjælper en vegansk kost dyrene men ligeledes os selv. En ren plantebaseret fuldkornsdiæt kan nemlig forbygge nogle af de værste kroniske sygdomme. Sygdomme som diabetes, hjerte-karsygdomme og endog kræft. Ikke alene kan disse forbygges men ligeledes
helbredes.

Filosofien bag Forks over Knives er i overenstemmelse med det berømte udsagn ”Lad mad være din medicin” som lægekunstens fader Hippokrates, udtalte helt tilbage i oldtiden. For vil vi have varige resultater og et sundhedsmæssigt godt liv, bør vi se på hvad det er vi putter i vores krop. Vi er hvad vi spiser.

Tusindvis har allerede opnået utrolige resultater ved at udelukke kød, mejeri­ og æggeprodukter fra deres diæt. Hjælp dig selv, mens du hjælper dyrene. Du har alt at vinde, intet at miste. For godt til at være sandt? Få din tvivl udfordret ved at deltage i screeningen af den vidt omtalte dokumentar som har skabt røre i den medicinale industri. Du har nemlig nu en hel unik mulighed for at stille direkte spørgsmål, til en af hovedeksperterne bag den kontroversielle dokumentar til et live Skype møde med selveste Dr. John McDougall fra USA.

Tilmeld dig GRATIS arrangementet på Facebook:
www.facebook.com/events/1466416686948219

Er du ikke på Facebook kan du tilmelde dig ved at sende en mail til Ewelina Solgaard på: es@anima.dk

Dato: Fredag d. 29 august
Tid: 18.00 - 21.00
Sted: Københavns Universitet Amager (KUA)
Karen Blixens vej 4 - 2300 KBH S
Bygning 23
Lokale 50