Bed Butler/Loftet stoppe salg af Parajumpers jakker med pels!

11 april, 2018

 

DET VIGTIGST DU KAN GØRE PÅ DENNE SIDE ER AT SENDE EN PROTEST TIL BUTLER/LOFTET OG BEDE DEM DROPPE PARAJUMPERS PELSJAKKER


Skriv under: Drop pelsen, Loftet!

Pels fra vilde dyr fanget i grusomme rævesakse har i de seneste år gjort danskerne rasende. Kritikken er blevet rettet mod firmaer som Canada Goose og Parajumpers, der bruger pelsen. Men hvad med de firmaer, der tjener fedt på at sælge jakkerne? Butler/Loftet er en af de sidste store forhandlere i Danmark, der fortsat ignorerer dyrevelfærd. Bag hver pelskrave på de Parajumper-jakker de sælger, gemmer sig en tragisk historie om ubeskrivelig smerte og angst.

Anima har gennem flere år dokumenteret den systematiske dyremishandling der ligger bag fældefangst, men Butler/Loftet har end ikke taget sig tid til at besvare vores henvendelser.

Kan Butler/Loftet stå inde for, at vilde dyr bliver brutalt fanget og aflivet for at lave pelskraver? Og kan de kalde sig et ansvarligt firma, hvis de ignorerer dyrs lidelse for at tjene penge? Det mener Anima bestemt ikke.

DIN STEMME KAN REDDE LIV!

Anima har gennem flere år dokumenteret den systematiske dyremishandling der ligger bag fældefangst, men Butler/Loftet svarer arrogant "Vi vil fortsat sælge pels i Loftet, så dit materiale har ikke interesse."

Kan Butler/Loftet stå inde for, at vilde dyr bliver brutalt fanget og dræbt for at lave pelskraver? Og kan de kalde sig et ansvarligt firma, hvis de ignorerer dyrs lidelse for at tjene penge? Det mener Anima bestemt ikke.

Vi vil opfordre dig til at give Butler/Loftet din mening om at de sælger pels. Brug skemaet til at sende en protest til butikkerne. Brug den foreslåede tekst eller skriv din egen. En personlig mail har altid større effekt. Skriv høfligt for ikke at skade vores kampagne og husk at skriv under i bunden af mailen.

 
Et øjenvidne fortæller: Sådan er fælderne
Et par meter inde i krattet, sænkede en stor sund ulv sig tilbage til sneen, udmattet og i smerte, dens højre forben knust af en rævesaks.
 
Ulvens kamp var tydelig i flere meter rundt om træstolpen, hvor fælden var forankret. Sneen var dækket af træsplinter, klumper af is, og blodstænk. Men dette engang kraftfulde dyr var færdigt med at kæmpe. Dens øjne iagttog os, men den var for træt til at holde hovedet op og følge vores bevægelser. Dens vejrtrækning var overfladisk. Vi tænkte på, hvor længe det havde været der og stirret sin langsomme og smertefulde død i øjnene. Der er ingen lovgivning, der stiller krav til, hvor ofte fangere skal tjekke deres fælder.
 
Drop den uetiske pels
Andre jakkefirmaer som Peak Performance, Fjällräven og Northface m.fl. har en politik om aldrig at bruge pels – af hensyn til dyrene. Det vil være let for Butler/Loftet at gøre det samme og ikke forhandle pels fra dyr, som har lidt i fælder.