Den blodige strand - red sælerne

12 august, 2013


Hver sommer foregår en af verdens mest grusomme jagter i Namibia. Her jagtes søløveunger, der er en del af sælfamilien. Frederlige naturområder bliver lukket og på et øjeblik forvandlet til et helvede på jorden. Jægerne er bevæbnet med store køller.

Senere på dagen vil stranden være renset for blod og turister nyde stranden og dens rige dyreliv. Men nu er den lukket og mændene vil på kort tid dræbe hundredevis af søløveunger ved at smadre deres hoveder med køller.


De har ingen chance for at undslippe og vises absolut ingen nåde.DEN SKJULTE SANDHED
Jægerne isolerer søløveungerne fra deres mødre og driver dem i flok ind på land. Her er de et let bytte og de voksne dyr kan intet gøre. Ikke alle sælungerne bliver dræbt af kølleslagene. Nogle er kun bedøvede, men ude af stand til at bevæge sig. De vil blive flået levende og Namibia er åbenbart ligeglade.

Tidligere er journalister der har filmet jagten blevet sat i fængsel og fået bank for at skjule sandheden.  

LÆS MERE: NAMIBIA UDRYDDER SÆLUNGER

SØLØVEUNGER HAR BRUG FOR DIG
Namibia vil gerne fremstå som et land, hvor turister kan opleve skøn natur og dyr. Men hvem vil tage på ferie i et land, hvor dyr bliver behandlet så grusomt. Hjælp søløverne, send en protest til Namibias ambassade i dag og sig nej til mishandlingen.

Ja, jeg vil sende en protest og stoppe den grusomme jagt i Namibia.


Namibia, stop de brutale kølledrab på sæler