Spansk turistbureau til danskere: Kom og kæmp mod kalve

17 juli, 2018
Spaniens officielle turistbureau promoverer tyrefægtning som “en af landets vigtigste traditioner”.  Faktisk er hovedparten af befolkningen modstandere af tyrefægtning og antallet af tyredrab falder.

Kom til Spanien og opdag tyrefægtningens verden - du vil helt sikkert få det sjovt,
- Spaniens turistbureau i Danmark


Skriv under: Stop reklamer for tyredrab og kalvekampe


Turister holder liv i tyredrab
Hvorfor fortsætter tyrefægtning så, hvis spanierne er imod det? En stor del af forklaringen er turister. Mange tror, at tyrefægtning er en naturlig del af et besøg i Spanien.

Det gælder også danskere, for Spaniens turistinformation i Danmark promoverer tyrefægtning til alle, der besøger deres hjemmeside eller spørger. På hjemmesiden beskrives de barbariske kampe som spændende og uforglemmelige. Man kan endda købe billetter direkte til tyrefægtning og tyreløb.

Allerværst får turister råd om, hvordan de kan kontakte firmaer, der tillader dem selv at "kæmpe" mod kalve. Turisten risikerer ingenting i den ulige og grusomme kamp, hvor kalven betaler den fulde pris.

Det er helt uacceptabelt, at Spaniens officielle turistråd i Danmark promoverer og anbefaler turister at overvære og selv at deltage i tyrekampe. 

Det giver et forkert billede af Spanien og er med til at holde en forfærdelig industri i live. Sammen med organisationer over hele Europa beder vi Spanien stoppe reklamen for tyredrab. Du kan være med til at skabe forandringen.


Skriv under: Stop reklamer for tyredrab og kalvekampe