Vi kæmper fortsat for dyrene

25 marts, 2020

… Anima-kontoret er blot skiftet ud med en virtuel arbejdsplads for en stund.

På kort tid er alles hverdag vendt op og ned på grund af corona-epidemien. Vi har aldrig oplevet en situation som denne, der lukker hele verden ned. Derfor er det vigtigt, at vi står sammen og tager ansvar, så vi kan bekæmpe virussen.

Hos Anima tager vi vores forholdsregler og følger myndighedernes anbefalinger. Derfor har vi skiftet Anima-kontoret ud med en virtuel arbejdsplads. Men vi fortsætter selvfølgelig vores hårde arbejde for at skabe resultater for dyrene –  det er vigtigere end nogensinde før, da dyrene nemt kan blive glemt i denne tid. 

Forbud mod handel af vilde dyr
Corona-virussen menes at være opstået på et madmarked i Kina, hvor der handles med og spises vilde dyr. Kina har taget et skridt i den rigtige retning og indført et landsdækkende forbud mod at spise og handle med vilde dyr og samtidig lukket 19.000 farme, hvor vilde dyr opdrættes.

Tiden er moden til forandring, og derfor arbejder vi med vores internationale partnerorganisationer for at få stoppet al handel og opdræt med vilde dyr i Kina!

Vi er nødt til at ændre måden, vi behandler dyr på rundt om i verden, så vi undgår lignende epidemier i fremtiden. Du kan hjælpe os ved at skrive under her: