Gør en forskel i dag.
Støt de danske turbokyllinger!

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

Vil du være med til at gøre en forskel for turbokyllingerne i Danmark?

I Anima kæmper vi for bedre forhold for de hurtigtvoksende slagtekyllinger – de berygtede turbokyllinger.
Hvert år opdrættes omkring 100 millioner turbokyllinger i Danmark. Det er det dyr i produktionen, der er flest af, og det er det dyr, der har det allerdårligst.
Kyllingerne er slagteklare på blot fem uger, og den hurtige vækst gør, at deres kroppe ikke kan følge med. For mange af kyllingerne fører dette til bl.a. gangproblemer, smerter og organsvigt.

Levevilkårene for turbokyllingerne i produktionen er så ringe og så dårlig for dyrene, at den ikke kan forsvares.

Derfor arbejder vi aktivt for at få udfaset turbokyllingen. Vi rådgiver og hjælper virksomheder og restauranter. Vi oplyser forbrugerne gennem kampagner og indsamler underskrifter til fordel for kyllingerne. Og vi går i dialog med politikere og samarbejder med vores kollegaer i udlandet.

Flere og flere virksomheder og supermarkeder hopper med på vognen og dropper turbokyllingerne. Men vi skal have endnu flere med, og vi kan ikke gøre det alene.

Vi har brug for din støtte, så vi kan fortsætte arbejdet og én gang for alle sat en stopper for produktionen af turbokyllinger. For intet dyr fortjener at leve på denne måde.

Vil du være med?

Bliv medlem af Anima i dag og støt vores arbejde for kyllingerne og en fremtid uden turbokyllinger.

Tak for din støtte!

Forbrugere

Ikke alle forbrugere kender til livet for en turbokylling. Derfor bruger vi meget tid på at oplyse om kyllingernes forhold, så forbrugerne kan tage en oplyst beslutning og være med til at påvirke virksomheder som supermarkeder og restauranter. Forbrugerne har en stor magt ift. at få virksomheder til at ændre praksis, så derfor er det meget vigtigt at have forbrugerne - jer derude - med i kampen for kyllingerne.

Underskrifter

Vi indsamler underskrifter for at vise virksomheder, restauranter, supermarkeder og producenter, at danskerne ønsker bedre forhold for turbokyllingerne.
På den måde kan vi vise, at vi ikke står alene.
Har du endnu ikke skrevet under, kan du gøre det lige her.

Virksomheder

Vi er konstant i dialog med forskellige virksomheder og oplyser dem om vigtigheden af at udfase brugen af turbokyllinger, og vi samarbejder og rådgiver om den bedste løsning for hurtigst muligt at give bedre forhold til kyllingerne.