"For mig er det dybt bevægende, at de samme kostvalg, som giver os den bedste chance for at slippe af med sult i verden, også er dem, der gør mindst skade på miljøet, gør mest for vores langvarige sundhed, er de mest ufarlige og også er dem, der er allermest medfølende overfor vores medvæsner." - John Robbins
Når man kan leve på en måde, der gør en i stand til ikke at gøre skade på andre, og som i øvrigt har en masse andre fordele for miljø, sundhed og fordelingen af ressourcer, så kan jeg ikke se, hvorfor man skulle ønske at leve på nogen anden måde. Jeg er veganer, fordi det er det rigtigste – for mig, for planeten og frem for alt for dyrene.
Jeg hedder Thomas, jeg er 25 år og vegansk madblogger. Når jeg laver mad, er det altid kærlig mad, men det må også meget gerne være ret enkel mad. Jeg kan godt lide mad, der ikke er for kompliceret, og så skal det selvfølgelig være vildt lækkert. Mange tror, at mad ikke kan være vildt lækkert, når det er vegansk, men det passer selvfølgelig ikke, og det opdager de fleste også hurtigt, når de får lov at spise med ved et vegansk middagsbord.
Jeg vil gerne invitere dig med ved mit veganske middagsbord, så du selv kan smage hvor lækkert det kan være at spise sund, bæredygtig og dyrevenlig mad. Jeg vil også invitere dig med i køkkenet, så du selv kan lære hemmelighederne bag vegansk madlavning, og så du kan starte en revolution på din egen tallerken.
Følg mig på min blog Kærlighed & Kikærter, følg mig på bloggens Facebook-side og følg også foreningen Mad med Medfølelse, som jeg er formand i, på Facebook.
http://thomaserex.wordpress.com/
http://www.facebook.com/kaerlighedogkikaerter
http://www.facebook.com/madmedmedfolelse