Du kan hjælpe dyrene, der udnyttes i turismeindustrien!
Verden over bliver millioner af dyr udnyttet og mishandlet i den globale turismeindustri.
Heste, æsler og kameler bliver udnyttet til at trække rundt med turister i den bagende sol, indtil den dag, hvor de falder døde om af udmattelse. Delfiner og spækhuggere bliver holdt indespærret hele deres liv i klorfyldte fængselsceller af beton, hvor de tvinges til at udføre tricks. Elefanter bliver taget fra deres mor som unger og tæsket, indtil de adlyder.
Dyrene ser søde og glade ud, når de hopper, danser og springer for turister. Men sandheden er desværre en anden, og dyrene i underholdnings- og turismeindustrien lever under ekstremt hårde forhold, som turisterne ikke ser, når lyset slukker, og når de går hjem.
I Anima arbejder vi for at stoppe vanrøgt og mishandling af dyrene i underholdnings- og turismeindustrien.
Vi kæmper blandt andet for:
- Forbud mod brug af vilde dyr i cirkus i EU
- Forbud mod at holde delfiner og hvaler i delfinarier
- Forbud mod tyrefægtning i EU
Anima går i dialog med danske rejseselskaber, så de forstår alvoren for dyrene i turismeindustrien og stopper med at sende rejsende til delfinarier, i cirkus eller på lange ture med hestevogne.
Men vi kan ikke gøre det uden dig.
Med din støtte kan vi fortsætte med at oplyse om forholdene for dyrene, indsamle underskrifter og lægge pres på rejseselskaber, politikere og ambassader.
Din støtte går blandt andet til:
Oplysning
Vi viser virkeligheden til de mange mennesker, som endnu ikke har set, hvordan dyrene bliver behandlet i turisme- og underholdningsindustrien.
Læs mere om konsekvensen for dyrene, vores arbejde, og hvad du selv kan gøre for at hjælpe forandringen på vej, lige her.
Protester
Vi samler danskerne gennem underskriftindsamlinger, så vi kan lægge pres på rejseselskaber, politikere, cirkusser og delfinarier ー i både Danmark og udlandet. Vi anmelder dyremishandling og råber op, når der sker regelbrud.
Politisk arbejde
Vi fremmer dyrenes interesser på politisk plan og presser på for at få dyrene på den politiske dagsorden i både Danmark, EU og på globalt plan.