Christmas
De sidste 3 bogstaver i hans forsøgs-identifikationskort er mas, derfor fik han navnet. Men hans liv er langtfra nogen helligdag. Vores detektiv afslørede at hans ører havde fået lov til at blive så beskidte, at der var gået betændelse i det og krævede medicin. Hun fandt kun ud af det, fordi hun gik ind i buret for at pleje ham, noget der aldrig var sket før i hans liv. Hans fødder har fået sår efter mange års liv på cement og metalbure.
 

Fifi
Fifi har været brugt i Iams forsøg i mindst seks år. Hun gemmer sig konstant i et hjørne af hendes bur.Maddog
MadDog er frustreret af at være indespærret i et lille metalbur. Han vælter ofte sin madskål rundt i buret for at få opmærksomhed, men det har ikke hjulpet ham. Han har været indespærret til Iams' forsøg i seks år. Mens vi foretog undersøgelsen, fik han foretaget et indgreb så han ikke kunne gø, da det irriterede forskerne.
 


Maisy
Maisy elsker opmærksomhed som alle andre hunde, men hun får det sjældent. Og det er endnu hårdere nu, efter hun også fik et indgreb og ikke længere har en stemme. Maisy har været indespærret sin 18. september, 1997.

 

Maxine
Maxine gemmer sig i bagenden af sit stålbur og i renden af sin cementkennel. Maxine har svært ved at spise når hun er indespærret i sit stålbur (hvor hun er under forsøgsperioderne).
Hun fik fjernet stemmen sammen med 18 andre hunde, mens vi foretog undersøgelsen. Iams gjorde intet for at stoppe disse
indgreb på hundene.


No Name
Denne hund har intet navn - kun et identifikationsnummer. Hun lever i en mørk bygning uden nogen adgang til frisk luft eller naturlig lys. Her venter hun sammen med 100 andre hunde på at det bliver deres tur i Iams laboratorier. Hun er ensom, sød og deprimeret.
 


Sally
Sally er ectremt skræmt. Hun har været i burene i over seks år, hvor hun har prøvet at sove og gå på det kolde tremmegulv. Mange dyr får alvorlige skader, når de får poterne i klemme i gulvet.