giv dyrene en stemme

Hunde og katte bliver flået levende for deres pels

I Kina er der ingen dyreværnslov til at beskytte dyrene. Uden dyreværn bliver kæledyr kidnappet og misbrugt af pelsindustrien. Pludselig forsvinder en hund eller kat fra sin familie. I stedet for at ligge trygt i sofaen er den på pludselig på vej til et pelsmarked, hvor dyrene handles og dræbes for deres pels. Transporten foregår i minimale bure, hvor dyrene presses sammen. Mange bliver skadet og brækker knogler under den barske behandling. Når de er solgt dræbes de og mange flåes uden levende.

Med DIN hjælp kan vi redde dyrenes skind
Al denne mishandling foregår for at kunne levere billig pels til skruppelløse modebutikker. Pelsen sælges under falske navne for at skjule, hvad det i virkeligheden drejer sig om. Vi har skaffet et forbud mod hunde- og kattepels, men alligevel fortsætter handlen. Kun ved at kontrollere den pels, der sælges i Danmark kan vi afsløre de ansvarlige og få modekæder til at stoppe med at sælge pels.

Det er forfærdeligt at vide, at der lige nu bliver dræbt hunde og katte på den mest grusomme måde. Så længe der sælges pels i modebutikkerne vil det fortsætte.

Kun ved at fortsætte vores livreddende kampagner kan vi hjælpe de stakkels dyr, som er i så stor nød. Men vi kan kun gøre det med din støtte:

- 150 kr. kan betale for oplysning til et firma om at blive pelsfri
- 325 kr. kan hjælpe os med oplyse 100 skoleelever i Kina om beskytte pelsdyr
- 750 kr. kan lave en test, der afslører et firma i at sælge hunde- og kattepels

Hundene og kattene venter desperat på din støtte, så de kan få en tryg fremtid.

Vælg din støtte i skemaet til højre. Mange tak fordi du vil give dyrene håb.

1. Personlige oplysninger / 2. Betaling / 3. Kvittering