Tarteletter
Tarteletter kan laves på mange forskellige måder. Disse tarteletter indeholder bl.a. gulerødder, champignonger, ærter og asparges. De er meget lækre og nemme at lave.
1 løg, fint hakket
200 g gulerødder, skåret i små tern
500 g champignoner, hakket
200 g ærter
1 dåse asparges
1 bundt persille, fint hakket
1 dåse kokosmælk (400 ml)
1-2 terninger boullion
½ tsk. revet muskatnød
40 g Maizena majsstivelse
godt med peber
salt efter smag
Fremgangsmåde:
Steg løg, gulerødder og boullion på panden. Tilsæt champignoner efter nogle minutter. Når gulerødder og champignoner er tilpas bløde tilsæt så ærter, asparges, persille, muskatnød og peber og hæld kokosmælken over.
Når kokosmælken koger, er det tid til jævning, så sovsen bliver tykkere i konsistensen. Tag en si og si majsstivelsen ned i sovsen under omrøringen, mens den koger. Det er vigtigt at bruge en si, så sovsen ikke klumper, og det er vigtigt at røre rundt konstant, så sovsen ikke brænder på. Smag til med salt og peber.
Varm tarteletterne i ovnen ved 200 grader i cirka 3 minutter og put derefter tarteletfyldet i. Der er nok fyld til cirka 20 små tarteletter.
Pynt med persille på toppen og servér eventuelt sammen med rødkålssalat og nøddesteg.