Grøntsagsfad med gulerodssalat

2
person(er)
60
Sværhedsgrad: 
Nem

Prøv vores lækre grøntsagsfad med kartofler og pastinak og en frisk gulerodssalat til.

300 g pastinak, i skiver
400 g kartofler, i skiver
2 porrer, i tykke skiver
50 g margarine
2 spsk mel
5 dl sojamælk
1 tsk salt
1 tsk stødt muskatnød
1 dl gærflager
400 g gulerødder, revne
1 appelsin, i tern
½ dl solsikkekerner

Kog pastinak og kartoffelskiver i 10 min og hæld vandet fra.

Smelt margarinen i en gryde og tilsæt mel. Rør godt. Tilsæt sojamælk, salt, gærflager og muskatnød. Smag til med salt og peber. Hæld pastinak og kartoffelskiver i et ovnfast fad.

Bland sammen med porreskiver og hæld sovsen over. Bag i 30 min ved 200 °C.

Bland de revne gulerødder med appelsinstykkerne og solsikkekernerne og server salaten til grøntsagsfadet.