Sprød og lækker nøddesteg

2
person(er)
60
Sværhedsgrad: 
Nem

Prøv denne nøddesteg med blandt andet knoldselleri og svampe.

1 knoldselleri, i store tern
350 g svampe
1 løg
200 g hasselnødder
3 spsk sojasovs
salt og peber
2 æbler, i både
100 g svesker
1 ps rissalat (frost)
1 knoldselleri, i store tern
350 g svampe
1 løg
 

Kog sellerien i 20 min.

Hak svampe, løg og hasselnøddder fint. Knoldsellerien moses og blandes med de øvrige ingredien-ser, på nær æbler og svesker. Halvdelen af blandingen puttes i et ildfast fad.

Æblebåde og svesker lægges på blandingen og den anden halvdel puttes over.

Stegen bages i 45 min ved 200 °C.

Resterne af stegen er god som pålæg også.