Pizzasnegle
20
stk
Sværhedsgrad:
Almindelig
Disse pizzasnegle er virkelig gode og nemme at lave! De egner sig perfekt til madpakken eller som mellemmåltid. De smager ikke meget af oliven, så prøv dem gerne, selvom du ikke er til oliven.
Dej:
400 g hvedemel100 g grahamsmel25 g gær1 tsk. salt1 tsk. sukker3 spsk. olie
3 dl lunkent vandFyld:
230 g sorte oliven uden sten
100 g soltørrede tomater
½ dl rapsolie
1 stort fed hvidløg, presset
Lav først dejen. Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt derefter de andre ingredienser og ælt dejen godt. Sæt dejen til hævning tildækket et lunt sted i en time.
Ælt dejen igen og rul den ud som en aflang firkant. Blend ingredienserne til fyldet og smør det ud på dejen i et jævnt lag.
Rul derefter dejen sammen på den aflange led så “stramt,” som det er muligt. Skær “pølsen” i skiver, der har en bredde på cirka 2 cm.
Læg derefter pizzasneglene på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem efterhæve i 15 minutter, mens ovnen varmes op til 200 grader.
Bag pizzasneglene 8-10 minutter og spis dem gerne, mens de er lune.