Pizzasnegle

20
stk
Sværhedsgrad: 
Almindelig


Disse pizzasnegle er virkelig gode og nemme at lave! De egner sig perfekt til madpakken eller som mellemmåltid. De smager ikke meget af oliven, så prøv dem gerne, selvom du ikke er til oliven.

Dej:
400 g hvedemel
100 g grahamsmel
25 g gær
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
3 spsk. olie
3 dl lunkent vand

Fyld:
230 g sorte oliven uden sten
100 g soltørrede tomater
½ dl rapsolie
1 stort fed hvidløg, presset

Lav først dejen. Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt derefter de andre ingredienser og ælt dejen godt. Sæt dejen til hævning tildækket et lunt sted i en time.

Ælt dejen igen og rul den ud som en aflang firkant. Blend ingredienserne til fyldet og smør det ud på dejen i et jævnt lag.

Rul derefter dejen sammen på den aflange led så “stramt,” som det er muligt. Skær “pølsen” i skiver, der har en bredde på cirka 2 cm.

Læg derefter pizzasneglene på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem efterhæve i 15 minutter, mens ovnen varmes op til 200 grader.

Bag pizzasneglene 8-10 minutter og spis dem gerne, mens de er lune.