Tacoskaller med chili sin carne rester

2
person(er)
30
Sværhedsgrad: 
Nem

Varm chili sin carne resterne og bland gærflagerne i. Blend en guacemole af avocadoerne med hvidløg, citronsaft og salt, til en ensartet masse. Skær salat og rødløg i fine strimler. Varm tacoskallerne

Chili sin carne rester
1 pk tacoskaller
2 avocadoer
1 fed hvidløg
1 citron, saften af
1 tsk salt
hovedsalat
1 rødløg
1 tomat, hakket
1 dl gærflager

Varm chili sin carne resterne og bland gærflagerne i. Blend en guacemole af avocadoerne med hvidløg, citronsaft og salt, til en ensartet masse. Skær salat og rødløg i fine strimler. Varm tacoskallerne i ovnen efter anvisningen. I hver tacoskal lægges lidt salat i bunden, herpå chili sin carne, guacemole og lidt frisk tomat og rødløg.