Grillede Portobello Burgere

4
person(er)
Sværhedsgrad: 
Nem

1 glas grillede peberfrugter
1 fed hvidløg, presset
Salt og peber
1 stort løg, skåret i ½ cm skiver
½ dl balsamicoeddike
½ dl olivenoile
1 fed hvidløg, presset
4 store portobello svampe, uden stilk
4 burgerboller
Grøn salat og tomater

Hæld væsken fra peberfrugterne, og blend dem til en lind masse sammen med hvidløg og lidt olie. Smag til med salt og peber.

Bland løget med, eddike, olie, hvidløg og smag til med salt. Lad det stå og trække i køleskabet i 30 min.

Smør svampene med lidt olie, og grill dem 4-5 min. på hver side.

Tag løgskiverne ud af marinaden og grill dem på et stykke sølvpapir i 8-10 min. Den resterende marinade kan hældes over svampene.

Varm bollerne på grillen.

Smør bollerne med peberfrugterne, put svampen på, dernæst nogle løg, og slut så med tomat og salat.