Kejserhatte med Grillet Aubergine
1 aubergine
Marinade:
3 spsk. olivenolie
2 spsk. tamari sojasovs
2 spsk. æblecidereddike
2 spsk. brun farin
2 spsk. røget paprika
½-1 spsk. spidskommen
1-2 fed hvidløg, hakkede
Til kejserhattene:
3 kejserhatte, skåret i store
stykker
2 spsk. olivenolie
2 spsk. tamari sojasovs
1 tsk. agave eller brun farin
1 knivspids hvidløgspulver
1 knivspids løgpulver
Skær auberginen i tynde strimler med et mandolinjern eller en kartoffelskræller.
Bland alle ingredienserne til marinaden, og mariner auberginestrimlerne på en tallerken i 10 min. Vend dem undervejs.
Grill strimlerne.
Bland alle de resterende ingredienser, undtagen svampene, i en stor skål.
Mariner svampene i skålen i 10-15 min. Steg svampene let på en pande med lidt olie. De skal have omkring 1 min. på hver side.
Slut med at putte et stykke aubergine omkring hver svamp, og put et grillspyd igennem svampens side så auberginen holdes fast.