Chokoladekage

10
person(er)
Sværhedsgrad: 
Nem

Denne kage smager fantastisk! Den er efter min mening, præcis som en chokoladekage skal være, og selv dejen kan spises med stor fornøjelse.

300 g hvedemel
300 g sukker
90 g kakaopulver
2 tsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
100 g valnødder, hakkede
100 g margarine
400 ml sojamælk eller rismælk
1 moden banan, moset
evt. 100 g mørk chokolade, hakket

Bland de tørre ingredienser godt. Smelt margarinen og bland den med sojamælk/rismælk. Tilsæt væsken og den mosede banan til de tørre ingredienser, og rør dejen godt sammen. Put dejen i en kageform (passer til en form med målene 23 x 33 cm.) Bag kagen ved 180 grader i cirka 30 minutter, eller til den er færdig (stik en tandstik i dejen og se, om der er noget, der hænger fast på den).

Server kagen kold fra køleskabet og med friske bær.