Muffins med hasselnødder og chokoladestykker

15
stk
Sværhedsgrad: 
Nem


Luftige muffins med knasende stykker af hasselnød og chokolade. De smager virkelig godt og er nemme at lave. Brug faste muffinforme beklædt med muffinpapir.

300 g hvedemel
200 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
2 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
1 banan, moset
100 g margarine
100 g hasselnødder, hakkede
100 g mørk chokolade, hakket
250 ml sojamælk

Bland hvedemel, sukker, vaniljesukker, bagepulver og natron.

Smelt margarinen i en gryde eller i mikrobølgeovn. Tilsæt margarine og banan.

Hak hasselnødder og chokolade og tilsæt til dejen.

Tilsæt til sidst 250 ml sojamælk og rør dejen godt rundt.

Dejen fordeles i faste muffinforme beklædt med papirforme. Dejen hæver en del i ovnen, så fyld ikke formene helt op.

Bages 17-20 minutter ved 200 grader alm. ovn.