Farverig Pastaret

2
person(er)
25
Sværhedsgrad: 
Nem

Lækker og nem pastaret til 2 personer.
Eller til én - så kan du spise den ene halvdel til aftensmad, og den anden til frokost dagen efter, da retten også smager dejligt koldt. 

 

Ingredienser:
180 gram pasta, fx fuldkornspastaskruer 

2 søde kartofler, i tern

½ bundt grønne asparges i 2 cm lange stykker 

2 stængler bladselleri

½ tsk bouillon

100 gram kogte bønner, fx kidneybønner

en håndfuld frisk spinat

1 fed hvidløg, presset

½ dl sojasauce

½ dl plantemælk fx soja- eller ris-drik

2 tsk. majsstivelse

1 spsk. ketchup

½ tsk chilipulver

1 tsk sennep 

evt. 50 gram soltørrede tomater i strimler 


Fremgangsmåde:
Kog pasta.
Steg hvidløg, søde kartofler og bladselleri i en god mængde olie i ca. 5 minutter. Husk at røre rundt.
Tilsæt ½-1 dl vand og bouillon og kog videre under låg i 10 minutter.
Tilsæt asparges og kog videre i to-fem minutter.

Bland majsstivelse med sojasauce, plantemælk, chilipulver, ketchup og sennep.

Tilsæt blandingen og kog op indtil jævningen bliver en god sauce.
Tilsæt kogtebønner, pasta, (soltørrede tomater) og slut af med spinat, der blot skal falde sammen.

Servér evt. med ristede valnødder eller pinjekerner på toppen.