Lady og Vagabonden - den veganske version

2
person(er)
60
Sværhedsgrad: 
Nem

Prøv vores fantastisk lækre version af den historiske klassiske Lady og Vegabonden.

300 g lange fuldkornsspaghetti
1 ds hakkede tomater
2 løg
5 fed hvidløg
1 bundt frisk basilikum
300 g tofu
1 dl mel
2 dl gærflager
1 tsk salt
3 spsk olivenolie

Blend tofu, det ene løg og 2 fed hvidløg. Tilsæt mel, gærflager, salt og halvdelen af basilikummen.

Sæt blandingen på køl hvis der er tid. Gerne en time. Form farsen til kugler og steg dem i olie til de er gyldne på alle flader. Kog spaghettien efter anvisningen.

Blend de hakkede tomater, 1 løg, 3 fed hvidløg og den anden halvdel af basilikummen.

Hæld spaghettien i et ovnfast fad, hæld de stegte tofu-boller over og slut af med at hælde tomatsovsen over. Bag i 15 min ved 200 °C.