Spaghetti Italiano

2
person(er)
25
Sværhedsgrad: 
Nem

Ingredienser:
  • 3-4 fed hvidløg
  • ½ rød peberfrugt 
  • ½ lille aubergine*
  • 1 dåse hakkede tomater 
  • 1 spsk balsamico 
  • ½ tsk chilipulver (eller mere)
  • ½ tsk timian 
  • ½ tsk basilikum
  • artiskokhjerter på dåse/oliven
  • salt og peber


Serveres med pasta, fx 125 g. fuldkornsspaghetti

Fremgangsmåde:
*Skær aubergine i skiver af ca. 1 cm og vend dem i salt. De vendes efter 5 minutter, og efter yderligere 5 minutter duppes salten væk. Skær aubergine i 1*1 cm tern.

Hak hvidløg fint, skær peberfrugt i tern og svits de to ting i lidt olie eller vand sammen med chilipulver.
Tilsæt aubergine og balsamicoeddikke og rør rundt - skru ned for varmen og lad det stege i 5 min.
Tilsæt herefter tomater og krydderier og lad retten simre under låg i 15 minutter.
Imens koges pastaen al dente efter introduktionen på pakningen.

Smag til med salt og peber og lav evt. en jævning af majsstivelse og vand, hvis du synes saucen er for tynd.
Tilsæt en passende mængde artiskokhjerter eller hakkede oliven.
Rør spaghettien sammen med tomatsaucen og servér med revet vegansk ost eller drys med gærflager.