Asparages, nye Kartofler & Avocado

2
person(er)
Sværhedsgrad: 
Nem

12-15 asparges
8 store nye kartofler
3 store håndfulde ruccola salat
10-12 cherrytomater
2 modne avokadoer
En håndfuld græskarkerner
1 spsk. ekstra jomfru olivenolie
1 spsk. æblecidereddike
1 presset lime
Salt

Start med at koge kartoflerne i 15-20 min. til at de slipper en gaffel.

Imens damper du aspergsene i 5-10 min. Pas på de ikke bliver for bløde.

Skær cherrytomaterne i kvarte både og avokadoen i små tern. Læg dem i en stor skål sammen med ruccola, græskarker og asparges.

Når kartoflerne er kogt skal de køles lidt af. Skær dem i store tern og bland dem i salaten.

Fordel olivenolien, æblecidereddiken og lime over salaten og tilføj en smule salt.

Bland godt sammen og server med det samme!

Tip: Server med frisklavet hummus.