Kartoffelsalat med olie/eddike dressing og stegt tofu

2
person(er)
30
Sværhedsgrad: 
Nem

Vi danskere elsker kartofler i alle afskygninger og kartoffelsalat er ingen undtagelse.

700 g kartofler
½ dl rapsolie
2 spsk hørfrøolie
1 spsk hvidvinseddike eller anden eddike (alt. citronsaft)
1 tsk salt
½ tsk peber
1 rød peberfrugt, i tern
1 rødløg, hakket
1 bundt persille, groft hakket
1 pk røget tofu
½ spsk olivenolie

 
Kog kartoflerne i 20 min. Køl dem ned og skær dem i mundrette stykker.
 
Bland rapsolien med hørfrøolie, eddike, salt og peber.
 
Bland kartofler, peberfrugt, rødløg og persille sammen og hæld dressingen i.
 
Skær tofuen i 4-5 skiver og steg dem i lidt olivenolie.