Santorini Salat med Tofu Feta

2
person(er)
Sværhedsgrad: 
Almindelig

50 g tofu, skåret i tern
3 tsk. citronsaft
½ tsk. tørret basilikum
½ tsk. tørret persille
2 håndfulde salatblade, hakket
1 tomat, i både
½ tsk. kappers
1-2 marinerede artiskokhjerter
2-3 calamata oliven
¼ agurk, i tern
Frisk basilikum & oregano

 

Dressing:
1 tsk. olivenolie
1 tsk. citronsaft

Bland tofuen med 3 tsk. citronsaft, basilikum og persille. Lad det stå og marinere.

Bland alle de andre ingredienser i en skål. Tilsæt tofutern og dressingen.

Server med det samme.

Tip: Pres vandet fra tofuen før du lader den marinere. Jo mere vand du presser fra, jo mere vil den absorbere fra marinaden og få den lækreste smag.