Sautéred Champignon & Squash

2
person(er)
Sværhedsgrad: 
Almindelig

1/2 butternut squash
En stor håndfuld frisk spinat
En lille courgette
5 brune champignon
10-12 cherrytomater
En håndfuld pinjekerner
En håndfuld græskarkerner
En håndfuld granatæblekerner
1 lime
Rosmarin
Olivenolie
Salt

Start med at skrælle squashen, og skær den derefter i 2 cm tykke skiver.

Skær skiverne i mindre tern, og læg dem i et ildfast fad med 2 tsk. tørret rosmarin, olivenolie og salt.

Steg dem i en 200 grader varm ovn i ca. 20 min. til de er møre og lækre.

Mens de står i ovnen kan du skære cherrytomaterne i kvarte både og courgetten i tynde halvmåner.

Lav en bund af spinat på en tallerken og tilføj tomaterne, courgetstykkerne og granatæblekernerne.

Rens champignonerne og skær dem i kvarte både. Sauter dem i en pande med olivenolie, rosmarin og salt. Efter 5-6 min. er de lækre og møre. Tilføj dem til salat tallerkenen.

Steg i samme pande pinjekerne og græskarkerner i 2 min. De kommer til at absorbere alle de skønne aromaer fra champignonerne og rosmarinen.

Fordel dem over salaten. Tilføj squashen og hæld limejuice over samt lidt salt.

Mix det lidt og server.