Burger med kikærtedeller & kartoffelbåde

3
person(er)
45
Sværhedsgrad: 
Almindelig

Her er burgeren der vil imponere selv den mest konservative kødspiser. Server den når du har brug for at vise at grøn mad er mere end salat!

2 ds kikærter
1 dl gærflager
1 dl hvedemel
3 kartofler, kogte
1 fed hvidløg, finthakket
4 spsk olivenolie
1 pk burgerboller
salatblade
3 tomater
½ agurk
½ løg
1 dl ketchup
700 g kartofler
salt og peber

Skær kartoflerne i både, vend dem i olie, drys med salt og bag dem ved 180 °C i 45 min.
Blend drænede kikærter, hvedemel, gærflager, kartofler og hvidløg. Form dejen til samme antal bøffer, som der er burgerboller.
Steg bøfferne i olivenolie og varm burgerbollerne efter anvisningen.
Smør ketchup på bollerne, læg salat, tomater, agurker, løg og bøffer i og server med kartoffelbåde.