Presse

Presserum

Vi vil altid gerne snakke med pressen om vores arbejde og kampagner og dele vores viden om dyrevelfærd i Danmark og udlandet.

Har du brug for en udtalelse eller information om Anima, er du velkommen til at kontakte os:

Foreningen Anima
info@anima.dk
35 10 70 70

Joh Vinding
Direktør
jv@anima.dk
61 71 07 38

Thorbjørn Schiønning
Kommunikationschef
ts@anima.dk
40 87 94 96

Nedenfor kan du finde vores pressemeddelser - kontakt os endelig for uddybende spørgsmål.

Logoer og pressefotos findes her.

Over 45.000 underskrifter for en ny kattelov er afleveret til fødevareministeren

Pressemeddelelse den 20. maj 2020
Se fuld pressemeddelelse her

En sammenslutning af internater og dyreværnsforeninger har i dag overrakt fødevareministeren mange tusind underskrifter, der ønsker en særskilt kattelov indført i Danmark. Koalitionen bakker umiddelbart op om ministerens ellers udskældte udspil for kattene.

7-Eleven går forrest for kyllingerne

Pressemeddelelse 25. april 2020 
Se fuld pressemeddelelse her.

Nej til turbokylling og ja til mere plads og naturligt lys. Det er blot nogle af de forbedringer, 7-Eleven nu indfaser i sin værdikæde. Anima roser virksomheden for at stille sig helt i front og sætte en ny standard for branchen.

Dansk kyllingegigant dropper turbokylling

Pressemeddelelse 20. april 2020
Se fuld pressemeddelelse her.

Danmarks største fjerkræproducent Danpo siger farvel til den kontroversielle kyllingetype Ross 308, der er kendt for sine massive velfærdsproblemer. Beslutningen roses af dyreværnsorganisation, der kalder den et unikt gennembrud for dansk dyrevelfærd.  

Ny dyrevelfærdslov giver håb for Danmarks katte

Pressemeddelelse 6. februar 2020
Se fuld pressemeddelelse her.

Nu skal det være slut med at møde ind om morgenen og finde katte efterladt i en papkasse uden for internaternes dør. Folketinget vedtog tidligere i dag Danmarks nye dyrevelfærdslov, og det vækker håb blandt katte-elskere og hårdt pressede internater. Loven giver nemlig hjemmel til, at Fødevareministeren kan indføre ID-mærkning af ejerkatte, og netop det har dyreværnsorganisationer og katteinternater skreget på i årevis. Nu opfordrer de til snarlig handling fra ministeren