Forbyd minkavl permanent

Indtil aflivningerne af mink i efteråret var Danmark et af de lande i verden, som aflver allerflest mink for at slå dem ihjel og tjene penge på deres pels. Nu er minkavl midlertidigt forbudt i 2021 pga. covid-19 epidemien. Det er afgørende, at minkfarmene ikke genåbner i 2022. Derfor skal vi hurtigst muligt have indført et permanent forbud.
Danmark har allerede forbud handlen med hunde- og kattepels og opdræt af ræve. Mink er det næste naturlige skridt.


Skriv under: Forbyd minkavl i Danmark

Ønsker du også et forbud mod minkavl i Danmark? Skriv under i dag!


Flere og flere lande i Europa indfører forbud mod pelsdyravl. I dag tæller listen England, Østrig, Norge, Belgien, Luxembourg, Serbien, Slovakiet, Tjekkiet, Kroatien, Makedonien, Schweiz, Tyskland, Slovenien, Bosnien-Herzegovina og senest Holland.

Samtidigt tager store dele af modebranchen og kendte mærker som Versace, Chanel og Prada afstand til pels.

Vær med til at råbe politikerne op. Vis din modstand mod minkavlen herhjemme ved at skrive under her:

Med din hjælp kan vi sikre, at Danmark tager det sidste skridt og bliver et land, som siger nej til, at pelsdyr skal lide helt unødvendigt ved at forbyde minkavl. Mink er vilde dyr, som aldrig kan trives i fangenskab.

Mink i naturen er enspændere. De kan holde territorier som er op til 2,5 km2, som de ikke deler med andre voksne dyr. Minken er et aktivt, nysgerrigt og opfindsomt dyr. De har svømmehud og bruger en stor del af deres tid i vand. Minken jager både til lands og til vands.