Chokerende optagelser: Løver og bjørne fryser ihjel i ukrainsk zoo

17 december, 2018

Helt nye videooptagelser viser, hvordan en række løver og bjørne lider under kummerlige forhold i en familieejet zoo i den ukrainske by Porkovsk.

Skriv under for at redde dyrene fra at fryse ihjel.


Skriv under: Red dyrene fra at fryse ihjel

 

Et opslag delt af Anima (@animadk) den

Dyrene sulter og er placeret i bittesmå bure. De kan hverken stå oprejst eller søge læ for de bidende vintertemperaturer, der i disse dage rammer Ukraine. Flere løver er allerede bukket under for det iskolde vejr, og i næste uge falder temperaturerne helt ned til minus 20 grader. Derfor må og skal dyrene flyttes omgående!

I Anima arbejder vi for at råbe de ukrainske myndigheder op om at få flyttet dyrene til bedre forhold. Og det haster, for hver dag mindskes dyrenes chancer for at overleve.  

”Det er helt tydeligt, at ejeren af parken er komplet uvidende om, hvordan man passer dyrene. Behandlingen af dyrene er fuldstændigt forrykt, og hvis ikke de ukrainske myndigheder handler nu, er det for sent,” siger Joh Vinding, direktør i Anima.

Vilde dyr hører til i naturen – ikke i fangenskab

Du kan give dyrene en stemme ved at skrive under her. Sammen kan vi lægge pres på de ukrainske myndigheder om at få dyrene flyttet omgående til bedre forhold.

Tusind tak for din hjælp.


Skriv under: Red dyrene fra at fryse ihjel