En uge for minkene: Anima taler direkte til regeringen

24 maj, 2022

Minkavl kan aldrig forenes med god dyrevelfærd, og derfor hører produktionen kun til i historiebøgerne. Det burde have stået klart for længst, men regeringen tøver fortsat. Flere af Folketingets partier har dog meldt ud, at de ønsker et permanent forbud mod minkavl. 

Med andre ord, så har regeringen opbakning til at forbyde minkavl - og dermed magten til at forhindre, at millioner af dyr igen skal leve trøstesløse, lidelsesfyldte liv i Danmark. 

Det vil Anima gerne sikre sig, at regeringen forstår. 

Se herunder hvordan vi råber regeringen op og opfordrer dem til at træffe det rigtige valg.

Vi er nået dertil, hvor vi må tale med meget store bogstaver direkte til regeringen på storskærme i København, Århus, Odense og Aalborg. 

Der er blevet talt rigtig meget om minkavl de seneste to år, så politikerne burde have fanget budskabet, men hvis ikke, så er det i hvert fald ikke til at overse denne gang.

Hver dag i hele ugen står vores venner i foreningen Dyrenes Alliance foran Fødevareministeriet og Christiansborg. Her holder de “Mink-vagt” fra kl. 9 til 12.

Det betyder, at der vil stå dyrevenner klar med bannere og dagligt minde fødevareministeren og mange andre politikere om at huske dyrene og lytte til deres samvittighed, når de afgør om minkavl igen skal være tilladt eller ej.

Selv når politikerne åbner deres avis om morgenen, vil de støde på Animas budskab. Vi har nemlig indrykket et åbent brev i Politiken, hvor vi opfordrer regeringen til at stille sig på dyrenes side. Vi leverede et eksemplar til hver eneste medlem af Socialdemokratiets folketingsgruppe.

Vil du også gøre en forskel for dyrene? Meld dig ind i Anima og kæmp sammen med os!