Glem ikke at mærke din kat til sommer

16 juli, 2019

Registrer din kat i sommeren, så du kan få dit familiemedlem tilbage, hvis din kat er blevet væk. Mange mister deres elskede kat for evigt, hvis den løber væk, og det sker desværre oftere om sommeren.

Det er nemlig ikke usædvanligt, at internater får katte ind efter sommeren, som de takket være registrering kan aflevere tilbage til kattens lettede familie.

Men det er desværre heller ikke usædvanligt, at katte-internater får tamkatte ind, som ikke er registeret, og som derfor ikke kan spores tilbage til deres familier.

Katte som ikke er registeret og bliver anbragt på internater anses for at være herreløse, og dermed er risikoen for aflivning større. Ved at registrere sin kat kan man hjælpe den med at finde hjem igen.Gør en forskel: Mærk din kat i dag
Tag ingen chancer. Sørg for at mærke og registrere din kat til sommer.

En ID-mærkning laves ved at sætte en mikrochip ind under huden i nakken på katten eller med en tatovering i øret. Efter katten er blevet mærket, kan den registreres hos et af de danske katteregistre, som du finder her og her.

Gør mærkning til et krav
Ved at gøre mærkning til et krav kan vi sikre, at mange flere katte finder hjem, hvis de er blevet væk. Vi kan også sikre, at katte der bliver udsat for vold og mishandling kan identificeres, så politiet bedre kan efterforske sagen. Der er mange fordele, og det kan kun gå for langsomt med at få en kattelov i Danmark.