AKUT: Landbrugsdyrene har brug for dig!

13 september, 2023

Vi står lige nu på tærsklen til en revolution, som vil forvise alle bure i landbruget, og sætte helt nye standarder for dyrevelfærd i Europa! 

Lovgivningen for dyrevelfærd, der bestemmer, hvordan dyr i landbruget lever og dør, skal lige nu genforhandles, og det kan medføre enorme fremskridt. Men dyrene har mange fjender, og meget kan gå galt. Derfor er det afgørende, at dyrevenner over hele EU står sammen nu!


Skriv under: Stop mishandling i landbruget!

Sammen kan vi stoppe mishandlingen i landbruget

Aldrig har der været så meget på spil for dyrene, som lige nu. Tiden er endelig inde til et opgør med de praksisser, der medfører, at mor-grise lider med smertefulde sår fra fiksering, at nyfødte kalve bliver opstaldet alene i små bokse, og at ræve desperat forsøger at bide sig ud af trådbure. Millioner af høns, kyllinger, kalve, ræve og mink har endelig muligheden for ikke længere at være indespærret! 

Men der er meget, som skal gå op i en højere enhed, hvis det skal lykkedes. Landbrugslobbyen gør nemlig alt, hvad de kan for at trække politikerne i den forkerte retning. 

Gris fikseret i boks

Europa-Parlamentet skal stemme for en ny og bedre dyrevelfærdslovgivning. Derfor skal dyrevelfærd sættes på dagsordenen til EU-valget i 2024, og vi skal have stemt dyrevenlige politikere ind i parlamentet. Derfor er det afgørende, at dyrevenner viser en bred opbakning til bedre dyrevelfærd. 

Du kan være med til at sikre, at EU sætter helt nye standarder for dyrevelfærd. Vi tror, at det er muligt at få politikerne i EU til at handle. Vi tror på, at EU er klar til et kvantespring for dyrene. Men uden opbakning fra dedikerede dyrevenner risikerer vi at tabe det hele på gulvet. 

Vær med til at skrive historie for dyrene i landbruget!