Dyremishandling afsløret hos Burger King leverandør

11 oktober, 2012

Kender du virkeligheden for de dyr der ender deres liv som bøffer til Burger King? Den amerikanske organisation Mercy For Animals, der er kendt for en række undercoverundersøgelser, satte sig for at undersøge forholdene hos en af Burger Kings storleverandører. Undersøgelsen afslørede brutale overgreb mod dyrene og er nu resulteret i en politiundersøgelse af 3 af farmens ansatte.

Undersøgelsen afslørede blandt andet:

Medarbejdere og driftsansvarlige der tæsker løs på dyrene, for helt bevidst at påføre dem smerte.

Medarbejdere og driftsansvarlige, der gentagne gange bruger strømpistolen mod en ko, der ikke kan rejse sig for til sidst at lægge en jernkæde om hendes hals og trække hende ud med en traktor.

Ekstremt beskidte og farlige omgivelser for dyrene, bl.a. gulve tildækket i afføring der fik dyrene til at glide, falde og dermed skade sig selv.

Syge køer med store åbne sår, brækkede knogler og betændte yvere, der blev overladt til sig selv uden dyrlægetilsyn.

Anima opfordrer nu alle dyrevenner til at boykotte Burger King.

SE VIDEO: EN DANSK SVINESTALD - PÅ EN GOD DAG

OVERGREB MOD DYR STOPPER IKKE VED BURGER KING
Dyr i det moderne landbrug behandles som maskiner og ikke levende individer. Færre og færre hænder har nu opsyn med flere og flere dyr. Anima har flere gange afsløret overgrebene på danske landbrug og medierne diskuterer ofte de massive problemer.

Vi har hver især mulighed for at sende et stærkt signal til kødindustrien hver gang vi handler. At reducere dit kødforbrug er det stærkeste signal du kan sende om at du ikke vil acceptere at dyr behandles som maskiner.

Hver dag vælger flere og flere mennesker at skære ned på kødet, introducere en kødfri dag eller flere eller helt at tage springet til at blive vegetar eller veganer.

Anima vil gerne gøre det så let for dig at komme i gang med at spise mere vegetarisk - derfor kan du bestille et gratis vegetarisk starter kit helt gratis.

Disse afsløringer er blot sidste nye i rækken af optagelser fra landbruget, der viser hvordan dyrene behandles før de ender som burgere, pølser og bøffer.

Læs mere:

DYRENES HEMMELIGE LIV: KØER ER KLOGE!

BESTIL ET VEGETARISK STARTER KIT

FIND LÆKRE GRØNNE OPSKRIFTER I ANIMAS MADBLOG