Kampagne-lavine: Restaurant efter restaurant dropper foie gras!

27 november, 2013

De sidste dage har Animas kampagne for at få restauranter og virksomheder til at fjerne foie gras fra menuen og hylderne rullet som en ren lavine! Vi har modtaget hundredvis af mails fra dyrevenner, der er skuffede og vrede over at de restauranter de spiser på serverer foie gras.

Anima har kontaktet en række store restauranter og dokumenteret de lidelser gæs og ænder må gennemgå for foie gras - og rigtig mange managere og køkkenchefer har lyttet!

Herunder kan du se en række citater fra nogen af de restauranter der har lyttet til Anima. Nederst på siden kan du se den komplette liste over de firmaer og restauranter, der har bekræftet overfor Anima at de ikke forhandler eller serverer foie gras!

Kampagnen fortsætter for fuld styrke! Har du lyst til at blive en del af Anima?
BLIV MEDLEM NU - DIN STØTTE SKABER RESULTATER I DAG!

Restaurant Sletten |
Mark Lundgaard - Køkkenchef

"Vi har, pr. den 22. november 2013, valgt ikke længere at servere foie gras på restaurant Sletten. Dette vil fremadrettet også være vores holdning."

Restaurant Støberiet |
Michael Lehm - Ejer

"Dejligt at I gider at bruge tid på at samle informationen i en mail, det er derefter ikke svært at træffe beslutningen om at stoppe med at sælge det. Jeg har i samråd med min køkkenchef besluttet at tage det af kortet omgående."

Letz Sushi / Letz Minis |
Miriam Hindsgaul - Manager

"Tak for din henvendelse omkring foie gras. Vi har i Letz MINIS besluttet, at vi ikke længere vil gøre brug af foie gras"

Munkebo Kro |
Kim Lundvaldt - Ejer

"Vi har foreløbig valgt at tage foie gras af kortet så længe vi ikke har et bedre indblik i produktionen. Vi vil lade jeres argumenter komme den gode gås/and til gode, med mindre andet bliver bevist."
Paté Paté |
Kenn Husted - Ejer

"Tak for tilsendte. vi er blevet gjort opmærksomme på mishanling af dyrene ved foie gras fremstilling, og har derfor taget produktet af på vores restauranter"
Glostrup Park Hotel |
Mikael Melander - Manager

"Vi har drøftet problemstillingen med vores leverandør der indtil nu har fastholdt at produktionen foregår på en langt mere human måde end den der fremgår for tiden. Desuagtet har vi dog besluttet fremover ikke at tilbyde Foie Gras på vores menuer."

Restaurant Kokkeriet |
Opslag på Kokkeriets Facebookside

"Vi vil ikke tage nogen chancer, når vi ikke kan være sikre på fremstillingsmetoderne. Derfor vil der ikke blive serveret foie gras på Kokkeriet fra i dag"

Restaurant Kong Hans Kælder |
Opslag på hjemmeside

I forbindelse med afdækningen af de helt uantagelige produktionsforhold hos en navngiven fransk producent af foie gras, har Løgismose besluttet helt at stoppe med at sælge foie gras, såvel i vores butikker som på vores restauranter.

Listen over restauranter og firmaer, der har erklæret sig fri for foie gras:

Adendum
Bibendum
Coop
Falernum
Falsled Kro
Glostrup Park Hotel
Husted Vin
Kokkeriet
Kong Hans Kælder
Kvickly
Letz Sushi / Letz Minis
Love of food 'n' wine
Løgismose
Munkebo Kro
Panzón
Paté Paté
Restaurant Sletten
Restaurant Støberiet
Sortebro Kro
Sticks ´n´Sushi

Kampagnen fortsætter for fuld styrke! Har du lyst til at blive en del af Anima?
BLIV MEDLEM NU - DIN STØTTE SKABER RESULTATER I DAG!