Nyt om de stakkels dyr i ukrainsk rædselszoo

18 januar, 2019

Først og fremmest vil vi gerne takke for den fantastiske støtte, vi har fået til de stakkels dyr i den familieejede zoo i den ukrainske by, Porkovsk. 

Hvis du ikke allerede har skrevet under, så kan du gøre det her. 


Skriv under: Red dyrene fra at fryse ihjel

Vi har nu nyt om sagen, som vi gerne vil dele med dig. 

I alt har 16.349 bekymrede og oprørte danskere skrevet under for dyrene, og sammen med vores internationale partnere har vi lagt massivt pres på de lokale myndigheder om at flytte dyrene omgående. 

Det var tæt på at lykkes, men den lokale guvernør Alexander Kuz har desværre blandet sig i debatten. Han mener, at den zoologiske have bør få økonomiske midler, der skal forbedre forholdene for dyrene. Derfor har han blokeret for en redningsaktion. 

Vi tror ikke på, at økonomiske midler er løsningen og mener fortsat, at der er tale om ulovlige forhold som bør og skal stoppes med det samme.

 

 

Et opslag delt af Anima (@animadk) den

 

Så hvad gør vi? 

Vi forsøger nu at få den ukrainske zoo på politikernes agenda, og derfor har vi opfordret de danske medlemmer af Europa-Parlamentet til at kæmpe sammen med os og tage sagen op i parlamentet. 

Du er meget velkommen til at dele dette indlæg på dine sociale medier, så vi sammen kan udbrede budskabet og få dyrene flyttet

Vi giver ikke op, før den forfærdelige zoo er lukket.


Skriv under: Red dyrene fra at fryse ihjel