8.008 underskrifter på vej til Israel!

19 oktober, 2012

 

Da vi for få dage siden lukkede underskriftsindsamlingen for pelsfrit Israel, viste det sig at hele 8.008 dyrevenner havde valgt at støtte denne kampagne. Dette er et rigtig flot resultat! Vores kontakt i Israel har rost den danske underskriftsindsamling til skyerne og fortæller, at den gør et kæmpe indtryk på politikerne i Knesset.

Sagen er jo, at pelslobbyen med hjælp fra daværende udenrigsminister Lene Espersen har fortalt de israelske politikere, at Danmark vil være meget skuffede og vrede, hvis en sådan lov bliver gennemført. Nu vil politikerne se, at lovforslaget har folkets opbakning – ligesom 85% af den israelske befolkning gerne vil have dette gennemført.

DYRENE HAR BRUG FOR DIN STEMME:
STØT ANIMAS ARBEJDE I DAG
 

Hvad sker der nu?
Pga. den intense lobbykampagne de israelske politikere er blevet udsat for fra pelsindustriens side, er lovforslaget endnu engang blevet udskudt. Derfor er det super vigtigt, at underskrifterne nu er på vej ned for at bringe balance i regnskabet.

Vurderingen er, at lovforslaget stadig har gode chancer for at gå igennem, men det er på nuværende tidspunkt uvist, hvornår Knesset skal tage stilling til det.
Anima vil gerne takke alle, som har støttet op om denne kampagne indtil nu. Vi vil følge sagen tæt herfra, og vil gøre alt i vores magt for at sikre, at denne historiske lov i sidste ende vil blive gennemført.

Hvis du kunne tænke dig at gøre endnu mere for at støtte op om dette lovforslag og sikre dig, at Anima har ressourcer nok til at følge denne kampagne helt til dørs, så overvej at støtte os.