Godt nyt: Endnu en rævefarm er lukket!

6 december, 2013

Da meddelelsen om et forbud mod rævefarme i Danmark blev vedtaget i 2009 var der ligeså meget glæder hos Anima, som der var sorg. Det stod nemlig klart, at visse farme ville få lov til at indespærre ræve helt frem til 2023. Men det betyder ikke, at de nødvendigvis skal være åbne så længe og vi vil holde fast i kampagnen, så vi kan gøre alt, hvad der står i vores magt for at farmene lukker.

MINDRE PELSSALG = FÆRRE FARME
Selvfølgelig kan vi ikke tvinge farmene til at lukke, så længe loven tillader, at de findes, men vi kan sørge for, at der bliver lagt maksimalt pres på dem for at stoppe så snart som muligt. Det kan vi gøre på flere måder.

Stadig flere virksomheder dropper pelsen og det fjerner markedsandele for avlerne. Samtidig fjerner det den sociale accept af at være ræveavler. Avlerne skal vide, at de fleste mennesker er uenige i deres virksomhed og at vi gerne så, de fandt et andet arbejde.

Som du kan se på grafen herunder har Animas indsats for at skabe pelsfri mode haft direkte betydning på antallet af rævefarme herhjemme. Siden år 2000 har over 100 rævefarme drejet nøglen om.

VIL DU HJÆLPE MED AT LUKKE DE SIDSTE FARME?
BLIV MEDLEM AF ANIMA I DAG!

RÆVEFARM MED 500 RÆVE LUKKER
En stor rævefarm ved Hobro, med en produktion på 500 ræveskind, er netop lukket i år og illustrerer igen effektiviteten af alle dyrevenners arbejde for at gøre pelsavl til fortid. Herunder kan de se en kort film der viser hvordan ræve lever deres liv i Danmark.

RÆVE FØR AVLERE
Det er også vigtigt, at vi ikke lader politikerne glemme, at de har muligheden for at lukke farmene, langt før de nu har lovet. Derfor skal vi sætte fokus på, at politikerne bør genoverveje udfasningsperioden og afkorte den markant.