Hust & Claire siger nej til pels

16 september, 2014
Børnetøjsfirmaet Hust & Claire er en del af den større danske virksomhed Claire Group. Virksomheden har en omfattende CSR-politik, der blandt andet betyder, at de tager skarp afstand fra brugen af ægte pels, både til børn og voksne. 
 
CLAIRE GROUP TAGER DYREVELFÆRD ALVORLIGT
Hele Claire Group har nu indført en pelsfri politik og er med på Animas liste med over 170 pelsfri virksomheder. Virksomheden redder dermed rigtig mange pelsdyr fra et liv fyldt med lidelse og frustration. 
 
"Hos Claire Group er vi af den holdning, at dyr ikke skal lide for fremstilling af tøj. Efter at have sat os ind i hvordan dyr i pelsindustrien opdrættes og aflives, står det lysende klart for os, at pels ikke hører hjemme i vores kollektioner – også selvom nogle af vores kunder måtte efterspørge det", udtaler Nikolaj Hust, der er ejer og salgs- og marketingsdirektør i Claire Group.
 
" Vi er derfor rigtig glade for i samarbejde med Anima og Fur Free Alliance at have underskrevet en pelsfri aftale. Claire Group tager dyrevelfærd alvorligt, både i ord og handling", slutter han.
 
Hos Anima er der også glæde over Claire Groups belutning.
 
"Det er skønt at endnu et stort børnetøjsmærke vælger den dyrevenlige linje i spørgsmålet om pelsbrug", udtaler kommunikationschef Thorbjørn Schiønning.
 
"Claire Group er med til at vise en udvikling, hvor både firmaer og forbugere i stadig større grad har fokus på det etiske forbrug, der hverken belaster dyrene eller samvittigheden. Især når det kommer til børnetøj har mange heldigvis indset, at det ikke kan forsvares, at dyr skal lide for at blive til pelsdetaljer til pynt på en vinterjakke."