Pelsfri bølge i Kina

5 juli, 2018

Tre af de mest kendte designere i Kina er gået sammen med Fur Free Alliance for at promovere pelsfri mode. Grace Chen er kendt for at lave tøj til både Kinas førstedame Peng Liyuan og tv-værten Oprah Winfrey. For fremtiden vil Grace Chen udelukkende skabe mode uden pels. For som designeren forklarer, så er der mange alternativer:

Som modedesignere kan vi få masser af ideer og tilbyde mange alternativer, der kan erstatte de kvaliteter, som folk kunne lide ved pels. Lev efter dit hjerte, og uden pels
- Grace Chen

Chen offentliggjorde sin beslutning om at blive pelsfri samtidig med designerne Mary Ma og Michael Wong. Det skete ved en gala for for pelsfri mode i Shanghai, som Anima var med til at arrangere. Her deltog over 40 virksomheder fra Kina for at diskutere, hvordan vi kan hjælpe dyrene og miljøet.

Den pelsfri bølge ruller nu også over Kina og det er vigtigt, at vi bakker op. Vi har i mange år arbejdet for et mere dyrevenligt Kina, og det er fantastisk at se forandringen begynde at spire
-Animas direktør Joh Vinding

Samtidig med de 3 modefirmaers beslutning offentliggør vi med Fur Free Alliance en kinesisk hjemmeside for vores pelsfri program, som dermed bliver tilgængeligt for over en milliard nye mennesker.

Michael WongMichael Wong er både filmstjerne og designer. For ham var beslutningen om at blive pelsfri ligetil:  

“Vi er stolte over at kunne offentliggøre, at vores kollektioner i år vil være pelsfri. Der er ingen grund til at støtte den udnyttelse og forurening, der er en del af at producere ægte pels - valgmulighederne for imiteret pels er enorme og smukke.”
- Michael Wong

Sammen med firmaerne benyttede redaktøren Jerri Ng fra modebladet InStyle China lejligheden til at annoncere, at det kendte magasin som det første i Kina bliver pelsfrit. Hvem mon bliver det næste kinesiske firma, der bliver en pels af vores pelsfri program?

ER PELS MILJØVENLIGT? SE ANIMAS UNDERSØGELSE