Rystende video: Hunde bruges som legetøj i klo-automat

16 maj, 2019

En chokerende video viser, hvordan hunde bliver brugt som levende gevinster i en maskine, hvor de kan gribes af en metalklo. De har brug for vores beskyttelse. Skriv under for at kræve det stoppes: 


Red dyrene: Skriv under for en dyreværnslov i Kina

KILLINGER OG KRABBER BRUGES OGSÅ
Videoen stammer ifølge biolog Daniel Schneider fra Kina, hvor det flere steder er almindeligt at bruge levende dyr i  ’bamseautomater’ – det drejer sig bl.a. om hummere, skildpadder, krabber og endda også katte.

Anima arbejder sammen med lokale kræfter for at få indført en dyreværnslov i Kina, så denne slags rædsler ikke vil finde sted. Din underskrift vil hjælpe os et skridt på vejen.
Dyreværnsorganisationer beder nu de kinesiske myndigheder om at undersøge denne sag nærmere i håb om, at det vil få de ansvarlige til at stoppe.

I denne video kan man se en tilsvarende situation med katte.


Og i denne automat kan man trække levende krabber


MANGLENDE UDDANNELSE
Selvom der kommer stadig større fokus på dyrevelfærd i Kina, og mange kinesere fordømmer dyremishandling, så er der stadig et stort arbejde foran os. Men sammen kan vi skabe forandring, så alle ved at dyr er levende følende væsner, der skal respekteres. Det bidrager Anima bl.a. til gennem uddannelsesprogrammer i Kina.

Red dyrene: Skriv under for en dyreværnslov i Kina